JEVI-Hygiëne

Voor uw hygiëne staan wij garant.

Ongediertebestrijding en Preventie met een professionele aanpak.

Wij zijn een sterk groeiend vooruitstrevend bedrijf met jarenlange ervaring onder leiding van Jean Pierre Garnier. Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats evenals het verzorgen van snelle interventies.

Wij werken volledig conform met de H.A.C.C.P.- en de G.M.P normen. ( Hazard Analysis and Critical Control Points) Oftewel: Gevarenanalyse en kritische controlepunten, opgesteld door het F.A.V.V. (Federaal Agentschap Voor Voedselveiligheid)
G.M.P. (Good Manufacturing Practices): Dit is een kwaliteitsborgingssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie.
U als klant hoeft zich dus nooit zorgen te maken over een controle die wordt uitgevoerd door het F.A.V.V.

Onze klanten bestaan uit Particulieren, K.M.O.'s, grotere bedrijven die streven naar BRC of ISO normen, maar ook residentiële instellingen zoals rusthuizen kunnen bij ons terecht. Dit komt omdat iedere klant bij ons zijn persoonlijk dossier krijgt volledig aangepast aan zijn zaak of bedrijf. In dit dossier kan je een nauwkeurig en overzichtelijk plattegrond van je zaak vinden waarop alle controlepunten staan zodat u op ieder moment uw controles kan raadplegen. Het volledige verslag van de technieker wordt persoonlijk met u overlopen zodat u altijd volledig op de hoogte bent. Verder komt onze technieker tweemaandelijks langs om controles uit te voeren op een vast tijdstip .

Wij komen naar u en werken aan zeer democratische prijzen. Wij bieden u daarom een gratis bezoek aan voor een analyse en vrijblijvende prijsofferte.

Bekijk onze ongediertebestrijdingpagina voor meer details.